Ilonan Treenit - jäsenyys ja videokirjasto

Pilates, Kehonhuolto, Barre-pohjaiset treenit & Rentoutushetket

Mistä videokirjasto koostuu ja sopiiko se minulle?

Videokirjasto sopii sinulle, joka:

  • tykkäät lempeästä ja kehoa kuuntelevasta liikkeestä 
  • haluat anatomisesti tarkkaa ja hyvin ohjattuja liikettä 
  • haluat kannustavaa ja silti lempeää ohjausta 
  • haluat hoitaa myös mieltäsi, olet kenties käynyt läpi uupumusta ja masennusta ja haluat myös mielellesi lepoa rentoutusten ja äänitteiden muodossa 
  • tarvitset vaihtoehtoa polviongelmien, ranneongelmien ym suhteen ja sinulla on ollut selkäkipuja 
  • tykkäät Pilates- ja joogapohjaisesta treenistä

Videokirjasto ei sovi sinulle, joka:

  • haluat kovaa treeniä
  • kaipaat painonpudotusvinkkejä (paino voi toki pudota parantuneen ja syventyneen hengityksen kautta)
  • haluat ruokavalio-ohjeita tai reseptejä
  • et tykkää Pilates- ja joogapohjaisista treeneistä

Videokirjaston sisältö

Katariina

kurssilainen

Treenit ovat tosi tehokkaita ja keholle monipuolisia. Ihanan positiivisessa ja kannustavassa ohjauksessa liikkuvuus lisääntyy, kireydet poistuvat ja palkkioksi saa voimaantuneen olon. Rentoutukset todella toimivat .


Ilona Kauppinen

Olen pitkän linjan kehollisuuden ammattilainen. Olen aina ollut kiinnostunut kehosta, liikkeestä, luovuudesta, taiteesta, erilaisista terapioista ja kehon ja mielen yhteydestä. Olen toiminut fysioterapeuttina ja tanssinopettajana ja ryhmäliikunnan ohjaajana vuodesta 1997 ja Pilates-ohjaajana vuodesta 2002 eteenpäin pääasiassa tuki-ja liikuntaelinvaivojen, selkäkuntoutuksen, tanssijan lihashuollon ja raskaudesta palautumisen saralla. 

Olen opettanut sekä kansanopistossa, kansalaisopistossa, AMK:ssa, Teatterikorkeakoulussa ja toiminut yrittäjänä. Sydäntäni lähinnä on Pilateksen opetus, tanssi (nykytanssi ja improvisaatio) ja äiti& vauvaryhmät sekä erilaiset luovat ryhmät, jotka pitävät sisällään terapeuttisen elementin.  

Henkisellä puolella olen matkan varrella vetänyt Suomalaista eroseminaaria, opiskellut Ihmissuhde ry:ssä taideohjaajaksi pitänyt liikettä ja oman kuvan tuottamisen kursseja, opiskellut Valmentamossa LCF Life Coachiksi ja auttanut kymmeniä eronneita selviytymään parisuhteen päättymisestä sekä kouluttautunut  Sexpossa tantraohjaajaksi ja opiskellut Theta healingiä.  

Tiedän oman kokemuksen kautta, mitä on uupumus, vanhemmuus ja ihmissuhteissa ryvettyminen ja sen takia osaan ottaa opetuksessani ja valmennuksessani huomioon ihmisen kokonaisvaltaisena pakettina.   


Tervetuloa sellaisena kuin olet!


Ilonan treenit - jäsenyys ja videokirjaston hinta:

14,90 e/kk

Kokeile ensin 30 päivää ilmaiseksi!